Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2013 και λειτουργεί ως ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων του ομίλου Ebonite International καθώς και ως διανομέας πολλών άλλων εταιρειών που κατασκευάζουν είδη bowling όπως των εταιρειών VISE, Dexter, Twister pins, LDX και πολλών άλλων.

Η 9th Frame αποτελεί μέλος του Ευρωπαϊκού δυκτίου των Eurostar Pro-Shop της Ebonite Europe που σκοπό έχει την καλύτερη δυνατή προώθηση των κορυφαίων ειδών του κλάδου στις καλύτερες τιμές της αγοράς με τα ονόματα των Ebonite, Hammer, Columbia 300, Track, Powerhouse και Robby's να αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για αυτό.Από το 2014 η εταιρεία μας μπήκε στον χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής αγωνιστικών εμφανίσεων για το άθλημα του bowling χρησιμοποιόντας κορυφαία dry-fit υφάσματα Ιταλικής κατασκευής.  Σήμερα, οι αγωνιστικές εμφανίσεις που φέρουν την υπογραφή της 9th Frame θεωρούνται από πολλούς οι κορυφαίες σχεδιαστικά και ποιοτικά αγωνιστικές εμφανίσεις στη χώρα μας.
Οι παραγγελίες σας μπορούν να καταχωρηθούν με τους παρακάτω τρόπους:

Μέσω του on-line καταστήματος της εταιρείας μας στη διεύθυνση www.9thframe.gr

Τηλεφωνικά στο 211 214 3599 

Μέσω e-mail στο [email protected]

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.


Μπορείτε να εξοφλείτε τις παραγγελίες σας με τους εξής τρόπους:

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με εφάπαξ χρέωση μέσω της σχετικής σελίδας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 100,00 € μέσω της σχετικής σελίδας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας στις Τράπεζες Εθνική και Πειραιώς.

Μέσω PayPal

Με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ Courier κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων σας.

Με πληρωμή μετρητοίς σε περίπτωση ιδιοπαραλαβής από το κατάστημά μας για παραγγελίες μέχρι 1.500,00 €
Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier με ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις για παραγγελίες που το συνολικό τους βάρος δεν υπερβαίνει τα 10 κιλά.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής όλων των παραγγελιών με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας καθώς και με παράδοση εμπορευμάτων σε πλοία που εκτελούν δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς τον τελικό προορισμό της παραγγελίας.

Ιδιαίτερα για τον Νομό Αττικής όλες οι παραδόσεις γίνονται από την εταιρεία μας χωρίς καμία χρέωση για τις παραγγελίες άνω των 100,00 €